Fontos megjegyzés: A darabok minden joga a jogtulajdonos kezében van. Ezen a honlapon reklámozási és ismeretterjesztési célból szerepelnek a dalok és a dalszövegek.
Minden olyan esetben amikor az internetről szedtem le szöveget a forrást, az esetleges viták és félreértések elkerülése miatt feltüntetem. Köszönet a szövegekért!

Ez a lap a Dilatato corde - Szárnyaló szívvel - Dudás Róbert Gyula - Némo honlapja oldal szerves része. Bármit felhasználhatsz, de felhasználás esetén kérlek a forrást (a honlapnév, és a www.nemokap.hu hivatkozás) tüntesd fel! Köszönöm! Amennyiben az oldal tartalmát tovább bővítenéd, kérlek írj a nemo@nemokap.hu e-mail címre. Felhívom a figyelmedet, hogy a meghallgatható dalok nem tölthetőek le, hiszen majdnem mindegyik megvásárolható, itt csak reklámozás, illetve ismertetés céljából szerepelnek, valamint helytakarékosság miatt csak 56 Kbit és mono hangzásban szólnak.
Fontosnak tartom megjegyezni, hogy az oldal üzemeltetéséből a készítőknek semmiféle anyagi, vagy egyéb haszna nem származik, hiszen minden jog a musical jogtulajdonosáé.

Az oldal motorjának készítője és kizárólagos tulajdonosa Pető Gábor Zsolt, Higi©.
 higi@higiweb.hu - http://higiweb.hu
Az oldal szerkezetének, forrásának lemásolása, felhasználása szigorúan tilos.
Esetleges észrevételeket, javaslatokat kritikákat a készítő szívesen fogad.


A fórummal kapcsolatos megjegyzések (házirend):

1. A Musical gyűjtemény, és annak fórum teret kíván biztosítni, hogy kulturált körülmények között beszélgethessenek a felhasználók a musical-világról.
2. Felhasználóink között természetesen korra, nemre, felekezetre való tekintet nélkül mindenkit szeretettel látunk!
3. A regisztráláshoz valódi neved és e-mail cimed megadása kötelező. Legyen ez egyfajta bizalom jele azon virtuális közösség vezetői felé, ahova a regisztrálással önként lépsz be. Adataidat garantált diszkrécióval kezeljük, senkinek nem adjuk ki, azokhoz kizárólag a legszükebb adminisztrátor csapat férhet hozzá, még a szobák moderátorainak sincs erre lehetőségük. Természetesen ellenőrizni nem tudjuk a beírt név valódiságát, de feltételezzük, hogy becsülettel eleget teszel kérésünknek. Azonban ha kiderül, hogy szándékosan valótlan adatokat adtál meg, akkor felszólítás nélkül kizárunk. /Tehát a választott felhasználói azonosító (bejelentkezési név ill. login) mindig egy és csak egy konkrét személyt képviselhet (szervezetet, intézményt vagy csoportot, közösséget nem) és azt csak egy ember használhatja./
4. A Musical gyűjteményben található adatokat felhasználhatod, azokra hivatkozhatsz, azonban ez esetben kérjük megjelölni a forrást!
5. Ellenkezés nélkül elfogadod, hogy a fórum moderált, azonban még így sem kísérelsz meg sem tartalmilag, s főként nem szóhasználatilag, a témakörbe nem illő, illetve a portál célkitűzésével, stílusával ellentétes megjegyzést tenni (káromkodni, egymást sértegetni stb.) vagy a moderálással szembeszegülni. Tudomásul veszed, hogy ezen cselekedeteid a felhasználók köréből való azonnali kizárással járnak! A felhasználókat sértő, kötekedő felhasználókat figyelmeztetés nélkül töröljük! Tudomásul veszed, hogy a moderátorok topicot a felhasználók megkérdezése nélkül nyithatnak, és zárhatnak be, ha ez a fórum érdekeit szolgálja.
6. A fórumot politika mentes övezetnek nyilvánítjuk, ott semmiféle politikai, vagy politikai párthoz kötődő hír nem szerepelhet, kivéve, ha szorosan köthető a Musical gyűjtemény tartalmi részéhez, vagy egy-egy adott musicalhoz. A zene több mint a politika.
7. Tudomásul veszed, hogy a regisztrációnál, vagy a későbbiekben bármikor, az általad elírt email cím, vagy más rosszul bevitt adat hibájáért és az ebből adódó bosszúságért nem a portál és készítői a felelősek!
8. Tudomásul veszed, hogy a portál készítői nem minden esetben értenek egyet a fórumon elhangzó hozzászólásokkal, s minden hozzászólásodért magad vagy a felelős. Törvénysértő, uszító, s tiltott témáknak a fórum nem ad helyt.

Bezár